Φιάσκο η κλοπή της ματσέτας! Η απόδειξη στο τούρκικο Survivor!

Φιάσκο η κλοπή της ματσέτας! Η απόδειξη στο τούρκικο Survivor!

Και αυτό χάρη στο ότι τo reality επιβίωσης της γειτονικής χώρας είναι λιγάκι πιο μπροστά από το δικό μας...

Στο τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor που θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη το βράδυ, 26-4, κάποιος κλέβει την ματσέτα των Διάσημων και όπως είναι επόμενο αρχίζουν οι ίντριγκες και οι κατηγορίες.

Ο Σπαλιάρας όπως φαίνεται κατηγορεί ανοικτά τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και αναμένεται να δούμε μπόλικο ξεκατινάz στο αποψινό επεισόδιο. 

Διαβάστε επίσης: Κλοπή στο Survivor! Η ματσέτα των Διάσημων έκανε φτερά! Ποιον κατηγορεί ο Σπαλιάρας;

Ελλαδικές ιστοσελίδες επικαλούνται τις πηγές τους, οι οποίες τους αποκαλύπτουν ότι το συγκεκριμένο εργαλείο το πήρε η παραγωγή για να δημιουργήσει ίντριγκα και σε αυτό το φιάσκο συμμετέχουν και άτομα από την ομάδα των Επωνύμων.

Εδώ και μερικά 24ωρα αποδεικνείεται ότι τα δύο Survivor έχουν κοινή σκαλέτα, αφού αγωνίσματα και εγκαταστάσεις είναι πανομοιότυπες. Αυτό είναι θεμιτό. Εκείνο που δεν τιμά την παραγωγή είναι η παρουσία όμοιων χαρακτήρων, όπως ο Βασάλος με τον Τούρκο γυμναστή που λιποθυμά και την Τουρκάλα διαγωνιζόμενη με φοβία στο νερό και στα ύψη, αλλά και αδυναμία στα κοτσιδάκια, ακριβώς όπως ο χαρακτήρας της Λάουρας. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως είναι τουλάχιστον λυπηρό...

Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε τον Βάσαλο του τουρκικού Survivor! Και οι δύο γυμναστές και οι δύο λιποθυμούν από την αφαγία! VIDEO

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE