ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Σε επιφυλακή η Εθνική Φρουρά – Κινητοποιήθηκε ομάδα μοτοσικλετιστών στην Σολέα – Έκκληση Αστυνομίας

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Σε επιφυλακή η Εθνική Φρουρά – Κινητοποιήθηκε ομάδα μοτοσικλετιστών στην Σολέα – Έκκληση Αστυνομίας

Σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας για εντοπισμό του 4χρονου κοριτσιού που απήχθη από νηπιαγωγείο στον Στρόβολο, την Πέμπτη 27/4.

Η Αστυνομία «χτενίζει» ολόκληρη την Κύπρο με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεση της. Η Εθνική Φρουρά έχει ειδοποιηθεί και τα φυλάκια στην πράσινη γραμμή βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν ύποπτη κίνηση.

Την ίδια ώρα Αστυνομικοί με πολιτική περιβολή περιπολούν σε ακριτικές περιοχές της Λευκωσίας.

Παράλληλα ελικόπτερο της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και ώρες στον αέρα. Ο συναγερμός όμως δεν σταματά στις Υπηρεσίες του Κράτους καθώς ομάδα μοτοσικλετιστών έχει κινητοποιηθεί και συνδράμει στις έρευνες στην περιοχή Σολέας.

Επίσης εντατικοί είναι και οι έλεγχοι στα οδοφράγματα.

Καλείται οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την απαγωγή της MARIE ELENI GRIMSRUD να επικοινωνήσει στον αριθμό 1460, στο 112/199 ή στο 22-802331 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Έγινε ξανά απόπειρα απαγωγής για το συγκεκριμένο κορίτσι – Ελληνοκύπρια η μητέρα, αλλοδαπός ο

πατέρας

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Ύποπτο αυτοκίνητο στο ύψος της Μονής

 

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Το τετράχρονο κοριτσάκι που απήχθη από το νηπιαγωγείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Το άρπαξαν κουκουλοφόροι ενώ κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο – Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απήγαγαν μωρό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top