ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Μέχρι και στον Ακιντζί έφτασε η μητέρα της απαχθείσας – Έλαβε διαβεβαίωση

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Μέχρι και στον Ακιντζί έφτασε η μητέρα της απαχθείσας – Έλαβε διαβεβαίωση

Μέχρι και τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας έφτασε η μητέρα της 4χρονης που απήχθη το πρωί της Πέμπτης (27/04) έξω από νηπιαγωγείο στην Δασούπολη.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας, η μητέρα μετά την απαγωγή της κόρης της έκανε παραστάσεις στα κατεχόμενα, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, προκειμένου να εντοπιστεί ο πατέρας της κόρης της και ο οποίος βρίσκεται πίσω από την απαγωγή.

Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ελληνοκύπρια μάνα του κοριτσιού μετέβη στα κατεχόμενα και είχε επαφή ακόμα και με τον Μουσταφά Ακιντζί. Κι αυτό, σε μια προσπάθειά της να διασφαλίσει ότι θα εντοπιστεί ο πατέρας-απαγωγέας.

Με βάση πηγή του ThemaOnline ο κατοχικός ηγέτης, έδωσε διαβεβαίωση πως θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να αποτραπεί η έξοδος των υπαιτίων από το νησί μέσω κατεχομένων.

Βέβαια, για την ώρα, με βάση την πληροφόρηση που έχουμε δεν είναι βέβαιο κατά πόσον ο πατέρας και οι δράστες έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ή όχι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top