LIFESTYLE

Νέα αποχώρηση από το Star Academy! Έφυγε νύχτα ο διαγωνιζόμενος αφού του έσπασαν τα νεύρα

Νέα αποχώρηση από το Star Academy! Έφυγε νύχτα ο διαγωνιζόμενος  αφού του έσπασαν τα νεύρα

Το Super Star Academy συνεχίζει μέσα από την συχνότητα του Epsilon γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Το Σάββατο 29/4, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη live του show, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη. Από την βραδιά δεν έλειπαν οι ερμηνείες των σπουδαστών και τα σχόλια από τους πέντε κριτές.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από το Star Academy η Κύπρια Ειρήνη Ασιαλέμ! Θρίλερ η αποχώρηση της – VIDEO

Ένας από τους παίκτες, φαίνεται να ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια που άκουσε μετά την εμφάνιση του στην σκηνή του show. Ο λόγος για τον Στέλιο Καλλίτση, ο οποίος λόγω της χαμηλής βαθμολογίας και όλων όσων ειπώθηκαν αποφάσισε να αποχωρήσει οικιοθελώς.

Έτσι, μετά το live τα ξημερώματα, αποχώρησε από την Ακαδημία. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση για την αποχώρηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, ένας από τους φίλους του, ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία, στης οποίας την λεζάντα γράφει: «Κολλητάκο μου… Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή σου από εδώ και πέρα… Εμείς οι τρελοί πάντα θα είμαστε δίπλα σου».

 

Από PeopleGreece.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top