Τρελαίνει κόσμο η φωτογραφία με μαγιό πρωταγωνίστριας Κυπριακής σειράς! «Κούκλα, Θεα…»

Τρελαίνει κόσμο η φωτογραφία με μαγιό πρωταγωνίστριας Κυπριακής σειράς! «Κούκλα, Θεα…»

Η Φιόνα Γεωργιάδη είναι μια νέα και όμορφη ηθοποιός, η οποία εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Η τηλεοπτική «Αλκηστις» πέραν από ταλαντούχα ηθοποιός διαθέτει και αναλογίες μοντέλου.

 Η όμορφη Φιόνα η οποία έχει δουλέψει και στο εξωτερικό «ξέκλψε» λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου και βρέθηκε στη Μύκονο για λίγες στιγμές χαλάρωσης αλλά και το πρώτο της μπάνιο.

Σχετική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως καλά μαντεύετε τα like έπεσαν «βροχή» και στα σχόλια να γράφουν ότι η νεαρή ηθοποίος είναι «κούκλα» και «θεα» μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE