Έρχεται να μας μαγέψει! Η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη, γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργίας - Συναντά πασίγνωστο Έλληνα συνθέτη

Έρχεται να μας μαγέψει! Η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη, γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργίας - Συναντά πασίγνωστο Έλληνα συνθέτη

Πλησιάζει η μεγάλη συνάντηση των δυο δημιουργών. Η Ελίνα Λεβέντη συναντά στις 8 Μαΐου τον Σταμάτη Κραουνάκη σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση της καλοκαιρινής της συλλογής.

Η Ελίνα Λεβέντη γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργίας και παρουσιάζει την συλλογή της καλοκαίρι 2017 σε μια μαγική συνάντηση με τον λατρεμένο Σταμάτη Κραουνάκη .Τ

ην μουσική επιμέλεια θα έχει ο Νίκος Μουρατίδης ενώ γνωστά μοντέλα από Ελλάδα και Κύπρο θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα εχει ο Νίκος Παπαδακης ενώ η όλη εκδήλωση είναι κάτω από την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Ένα ταξίδι αισθήσεων μέσα από τον παλιό μαυρόασπρο κινηματογράφο σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο οινοποιείο ΕΤΚΟ.

Να τονίσουμε ότι όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα πάνε στο ίδρυμα Ιθάκη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE