48χρονος «έκλεψε» $100.000.000 από FB και Google και τα έκρυψε στην Κύπρο

48χρονος «έκλεψε» $100.000.000 από FB και Google και τα έκρυψε στην Κύπρο

Θύματα απάτης «έπεσαν» οι διαδικτυακοί κολοσσοί από χάκερ, ο οποίος κατάφερε να τους αποσπάσει γύρω στα $100 εκατομμύρια σε διάστημα τριών χρόνων.

Περίπου $100 εκατομμύρια ήταν η λεία 48χρονου που κατάφερε να εξαπατήσει την Google και το Facebook μέσα σε διάστημα τριών χρόνων. 

Εκατομμύρια τα οποία έλαβε και «έκρυψε» στο νησί μας, μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE