«Κράζουν» τον Μάριο Πρίαμο επώνυμοι και ανώνυμοι! «Αλαζόνας και ρατσιστής» VIDEO

«Κράζουν» τον Μάριο Πρίαμο επώνυμοι και ανώνυμοι! «Αλαζόνας και ρατσιστής» VIDEO

Το γεγονός ότι σχολιάζει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας αρνητικά δεν αρέσει στον κόσμο...

Κοινώς «έκραξαν» τον Μάριο Πρίαμο, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της το πρωί της Δευτέρας και ο λόγος που τα άκουσε ο παίκτης του survivor ήταν επειδή στο επεισόδιο της Κυριακής το έπαιζε αρχηγός κρατώντας ψηλά τον αμανέ.

Στην αρχή ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ο Μάριος Πρίαμος έδειξε μία αλαζονεία στα αθλήματα και σχολίαζε αρνητικά, ενώ μετά τον λόγο πήρε η Σάσα Σταμάτη που χαρακτήρισε το παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης αλαζόνα και μισογύνη.

Όσο για την Φαίη; Συμφώνησε απολύτως μαζί τους. 

Ωστόσο αρνητική άποψη για τον Μάριο δεν έχει μόνο η εκπομπή «Πρωινό» αλλά και πολλοί χρήστες των social media, οι οποίοι μέσα από tweets που έκαναν άφησαν να εννοηθεί πως ο παίκτης τότε που νοσηλεύονταν είχε μάθει πως είναι φαβορί και την ψώνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE