ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του Νάσου – Δήλωση στο ThemaOnline: «Εγκεφαλικά νεκρός» - Αστυνομική έρευνα σε εξέλιξη

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του Νάσου – Δήλωση στο ThemaOnline: «Εγκεφαλικά νεκρός» - Αστυνομική έρευνα σε εξέλιξη

Δυσάρεστα τα νέα για τον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου από την Πάφο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Μη αναστρέψιμη είναι η κατάσταση της υγείας του νεαρού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ το βράδυ της Πέμπτης 27/4 μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δυο προαναφερθείσων ομάδων.

Η ιστοσελίδα μας, το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» και τον διοικητή του δημόσιου νοσηλευτηρίου, Κωσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα όσα δημοσιεύονται.

Συγκεκριμένα ο κ. Εμμανουήλ μας ανέφερε: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα, ο νεαρός Κύπριος θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός. Αυτό μπορούμε να το πούμε, καθώς έχει ενημερωθεί και επισημά η οικογένεια του. Νοσηλεύεται ακόμη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Και κατέληξε: «Η κατάσταση της υγέιας του δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη».

Να αναφέρουμε πως ο 24χρονος Νάσος μεταφέρθηκε γύρω στις 23:10 το βράδυ της Πέμπτης 27/04 με πολύ σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα καθως και εσωτερικά.

Από πλευράς της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, η ενημέρωση που είχαμε είναι πως το όλο περιστατικό διερευνάται και έχει ανοιχθεί φάκελος για την υπόθεση, η οποία και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Όπως μας ανάφεραν, τα ακριβή αίτια της τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται ενώ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει σταλθεί στην Εισαγγελία.

Θυμίζουμε πως ο συμβάν σημειώθηκε μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ στην οδό Αγίου Δημήτριου.

Πληροφορίες θέλουν τον νεαρό Νάσο να επιχειρεί να αποφύγει τα επεισόδια και στην προσπάθεια του αυτή, να επιχειρεί να διασχίσει την οδό Αγίου Δημητρίου όπου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας οδηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά κρίσημη η κατάστασή του 24χρονου Πάφιου που κτυπήθηκε στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ - Αναληθή τα σχόλια περί θανάτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top