LIFESTYLE

Η Παπουτσάκη στην Παλιά Λευκωσία μια μέρα πριν την πρεμιέρα του «Παραμυθιού»! Δεν φαντάζεστε τι φορούσε! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Παπουτσάκη στην Παλιά Λευκωσία μια μέρα πριν την πρεμιέρα του «Παραμυθιού»! Δεν φαντάζεστε τι φορούσε! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα κι αν κάποιος δεν είχε διάθεση για κουτσομπολιό ήταν πολύ δύσκολο να μην την σχολιάσει...

Η πρεμιέρα της κωμωδίας του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι αλλιώς…» είναι αύριο, Παρασκευή, 5 Μαίου στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου. 

Η πρωταγωνίστρια της μεσαιωνικής σειράς, μια μέρα πριν, την Πέμπτη, 4-5, εθεάθη στην Παλιά Λευκωσία ντυμένη με τα ρούχα της σειράς, μιας και είχε φωτογράφιση στην περιοχή της Χρυσαλινιώτισσας στην Παλιά Λευκωσία.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν πανέμορφη και κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στα μεσαιωνικά της ενδύματα. 

 

Πριγκίπισσα Αικατερίνη (Κατερίνα Παπουτσάκη) Η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Η μικρότερη κόρη της Βασίλισσας Βεατρίκης και του Βασιλιά Ιάκωβου. Το πρότυπο της καλής πριγκίπισσας. Όμορφη και καλοσυνάτη. Καταπιεσμένη από τη ζωή στο παλάτι αλλά και την αυταρχική μητέρα της. Η μόνη που διαφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας από τους γονείς της. Θα καταφέρει η γνωριμία της με τον Βαρνάβα να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα;

 

Διαβάστε επίσης: Δεν πάει το μυαλό σας! Σε ποιο εστιατόριο της Λευκωσίας γίνονται τα γυρίσματα της σειράς του Λώρη; ΦΩΤΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top