ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε ότι πρώην αστυνομικός του «έφαγε» BMW 100.000 ευρώ και παρέπεμψαν το θέμα στην Τροχαία

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε ότι πρώην αστυνομικός του «έφαγε» BMW 100.000 ευρώ και παρέπεμψαν το θέμα στην Τροχαία

Κατήγγειλε πρώην αστυνομικό ότι πλαστογράφησε την υπογραφή του για να του αποσπάσει αυτοκίνητο πολυτελείας αξίας 100.000 ευρώ και παρέπεμψαν την υπόθεση στην Τροχαία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, περί τις αρχές Μαΐου μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της επαρχίας και κατήγγειλε ότι ο Κ.Κ., πρώην αστυνομικός, προέβη σε απάτη και πλαστογραφία της υπογραφής του σε έγγραφα μεταβίβασης του οχήματός του, το οποίο  είναι μάρκας BΜW και συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Αντί όμως η υπόθεση να παραπεμφθεί στο ΤΑΕ Πάφου, παραπέμφθηκε στο Τμήμα Τροχαίων Αδικημάτων. Κι εδώ είναι που εγείρονται ερωτήματα. Πώς μια τόσο σοβαρή υπόθεση παραπέμπτεται για εξέταση σε ένα αναρμόδιο στην προκειμένη περίπτωση τμήμα;

Όλα τα πιο πάνω καταγγέλθηκαν και στον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου. Συγκεκριμένα, από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον παραπονούμενο, αποστάλθηκε επιστολή στις 24 Απριλίου, στην οποία σημειώνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι ως φοβούμασταν υπάρχει ειδική μεταχείριση του εν λόγω προσώπου ενόψει του ότι ήταν πρώην μέλος της Αστυνομικής Δύναμης. Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρόσωπο έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για θέματα πλαστογραφίας».

Πάντως, η αστυνομική διεύθυνση Πάφου δεν έμεινε άπραγη μετά από την επιστολή που στάλθηκε στον Αρχηγό. Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline o αστυνομικός διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς, ανέφερε ότι ήδη έχει δώσει οδηγίες προκειμένου το θέμα να τύχει ανάλογου χειρισμού, ώστε να εξεταστεί η υπόθεση και να διαπιστωθεί με ποιό σκεπτικό παραπέμφθηκε στην Τροχαία.

«Έχω δώσει προσωπικά οδηγίες προκειμένου τα τρία εμπλεκόμενα τμήματα να με ενημερώσουν. Κατόπιν τούτου θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες» μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πενταράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top