ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα – «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα – «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 47χρονος από την επαρχία Λευκωσίας. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε εργατικό ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης 9/5 σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα-Ξυλιάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ:  ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Λευτέρης Κολοκοτρώνης – Καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα

.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν γύρω στις 18:05 όταν ο 47χρονος ενώ ο ασχολείτο με γεωργικές εργασίες κάτω από αδιευκρίνιστες ανατράπηκε ο ελκυστήρας του με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE