ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για νεαρή Κύπρια καρκινοπαθή - Μετέβη στην Ελλάδα για προγραμματισμένη εξέταση και την έδιωξαν

Απίστευτη ταλαιπωρία για νεαρή Κύπρια καρκινοπαθή - Μετέβη στην Ελλάδα για προγραμματισμένη εξέταση και την έδιωξαν

Μια απίστευτη ταλαιπωρία, ψυχική, σωματική αλλά και με οικονομική επιβάρυνση, έζησε νεαρή Κύπρια καρκινοπαθής μαζί με την οικογένεια της, όταν μετέβησαν την Τρίτη 9/5 στην Ελλάδα για εξειδικευμένη εξέταση.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα η οποία βρίσκεται στο στάδιο της χημειοθεραπείας είχε προγραμματισμένο ραντεβού σε Νοσοκομείο της Ελλάδας για την εξέταση «PET scan».

Η ίδια και η οικογένεια της έφτασαν στην Ελλάδα την Τρίτη 9/5, για να ειδοποιηθούν από το Νοσοκομείο την τελευταία στιγμή, ότι η εξέταση δεν μπορούσε να γίνει γιατί τους είχε τελειώσει το κοβάλτιο.

Έτσι, τόσο η νεαρή καρκινοπαθής όσο και η οικογένεια της αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Κύπρο αφού πρώτα υπέστησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία πληρώνοντας άνευ αποτελέσματος λεφτά σε εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Μάλιστα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η εν λόγω περίπτωση δεν είναι η μοναδική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κύπρος έχει υπογράψει ειδική συμφωνία με την Ελλάδα και το Ισραήλ γι’ αυτού του είδους τις εξετάσεις, αφού η Κυπριακή Δημοκρατία δεν μπορεί να τις παράσχει.

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι: Tι μέτρα λαμβάνει το δικό μας υπουργείο Υγείας ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους ταλαιπωρίες και ποιος θα αναλαμβάνει την ευθύνη αποζημίωσης αυτών των περιπτώσεων;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top