LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνεχίζει ή κόβεται η εκπομπή της στο MEGAONE; ΦΩΤΟ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνεχίζει ή κόβεται η εκπομπή της στο MEGAONE; ΦΩΤΟ

Μπορεί ακόμα να είναι Μάης, αλλά το κανάλι του Αρχαγγέλου κάνει τα πλάνα του... και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το «Όλα Για Σένα».

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου κι επειδή μια λαϊκή ρήση λέει «Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» το MEGAONE άρχισε ήδη τα πλάνα του.

Μία από τις εκπομπές που ήδη βρίσκονται στον αέρα της κυπριακής τηλεόρασης πήρε το πράσινο φως και θα συνεχίσει και του χρόνου και πρόκειται για την εκπομπή «Όλα για σένα» που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η διεύθυνση του καναλιού φαίνεται ότι είναι πλήρως ικανοποιημένη με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής και της έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν με την ίδια ακριβώς ομάδα.

Η παρουσιάστρια μαζί με όλους τους συντελεστές το γιόρτασαν με μια έξοδό τους την Τετάρτη το βράδυ, 10-5, και τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους χωρίς καμία επιφύλαξη ο πανελίστας Νικόλας Ιωαννίδης σχολιάζοντας στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: «Η μεγάλη οικογένεια του "Όλα για Σένα"! Πήραμε το πράσινο φώς και του χρόνου! Σας αγαπώ!». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top