ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαγωγή 4χρονης: Έτοιμη να φύγει για τα Κατεχόμενα ήταν η 49χρονη Ολλανδή – Το DNA της εντοπίστηκε στο όχημα της απαγωγής

Απαγωγή 4χρονης: Έτοιμη να φύγει για τα Κατεχόμενα ήταν η 49χρονη Ολλανδή – Το DNA της εντοπίστηκε στο όχημα της απαγωγής

Άφαντη παραμένει εδώ και 17 ημέρες το τετράχρονο κοριτσάκι το οποίο απήχθη από το νηπιαγωγείο του.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης της 49χρονης, η οποία συνελήφθη εκ νέου σε σχέση με την υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης Μαρί - Eλένης, που σημειώθηκε έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, στις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης, υπήρχαν πληροφορίες πως η 49χρονη Ολλανδή θα διέφευγε για τα Κατεχόμενα.

Μεταξύ άλλων οι ανακριτές ανέφεραν ενώπιον δικαστηρίου πως το γεννητικό υλικό της ύποπτης συνδέεται με μπουκαλάκι νερού που εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο έγινε η απαγωγή και ανήκει στον ύποπτο από την Πάφο.

Η 49χρνονη εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/05 και παρουσιάστηκε το Σάββατο 13/05 ενώπιον δικαστηρίου όπου διέταξε την κράτηση της για τρεις ημέρες.

 Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεσης, το κοριτσάκι βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία μαζί με τον Νορβηγό πατέρας της ο οποίος φαίνεται να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της ανήλικης κόρης του. Εναντίον του έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στον κατάλογο προσώπων stop-list.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top