ΕUROVISION 2017: Αυτή ήταν η θέση που πήρε η Κύπρος στον Α’ ημιτελικό! Παραλίγο να αποκλειστεί η Ελλάδα

ΕUROVISION 2017: Αυτή ήταν η θέση που πήρε η Κύπρος στον Α’ ημιτελικό! Παραλίγο να αποκλειστεί η Ελλάδα

O Hovig κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά όχι και τις ανάλογες ψήφους στον 62ο διαγωνισμό της Εurovision που έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: EUROVISION 2017: Τo απίστευτο γιουχάισμα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας – VIDEO

 Η Κυπριακή αποστολή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και στόχευε σε ένα καλό πλασάρισμα ωστόσο οι κριτικές επιτροπές είχαν διαφορετική γνώμη ενώ ούτε και το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε τις προσπάθειες της συμμετοχής μας.

Η EBU μάλιστα μετά το τέλος του διαγωνισμού αποκάλυψε και τα αποτελέσματα αλλά και τους βαθμούς που έδωσαν στην κάθε χώρα στον ημιτελικό τόσο οι επιτροπές όσο και το televoting.

Το Gravity λοιπόν τερμάτισε στην 5η θέση στον Α’ ημιτελικό ένα βαθμό πίσω από την 4η θέση ενώ η Ελλάδα με την Demy πέρασε οριακά στον τελικό αφού κατέλαβε την 10η θέση. Μάλιστα αν η Κύπρος δεν τους χάριζε τους 12 πόντους η Ελλάδα θα έμενε εκτός τελικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE