ΕUROVISION 2017: Αυτή ήταν η θέση που πήρε η Κύπρος στον Α’ ημιτελικό! Παραλίγο να αποκλειστεί η Ελλάδα

ΕUROVISION 2017: Αυτή ήταν η θέση που πήρε η Κύπρος στον Α’ ημιτελικό! Παραλίγο να αποκλειστεί η Ελλάδα

O Hovig κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά όχι και τις ανάλογες ψήφους στον 62ο διαγωνισμό της Εurovision που έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: EUROVISION 2017: Τo απίστευτο γιουχάισμα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας – VIDEO

 Η Κυπριακή αποστολή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και στόχευε σε ένα καλό πλασάρισμα ωστόσο οι κριτικές επιτροπές είχαν διαφορετική γνώμη ενώ ούτε και το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε τις προσπάθειες της συμμετοχής μας.

Η EBU μάλιστα μετά το τέλος του διαγωνισμού αποκάλυψε και τα αποτελέσματα αλλά και τους βαθμούς που έδωσαν στην κάθε χώρα στον ημιτελικό τόσο οι επιτροπές όσο και το televoting.

Το Gravity λοιπόν τερμάτισε στην 5η θέση στον Α’ ημιτελικό ένα βαθμό πίσω από την 4η θέση ενώ η Ελλάδα με την Demy πέρασε οριακά στον τελικό αφού κατέλαβε την 10η θέση. Μάλιστα αν η Κύπρος δεν τους χάριζε τους 12 πόντους η Ελλάδα θα έμενε εκτός τελικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE