Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

span style="font-size: 14px; line-height: 1.6;">Η εταιρεία Steðji παρουσίασε πρόσφατα την μπύρα Hvalur 2, με οινόπνευμα 5,2% και ιδιαίτερο άρωμα! «Εμείς καπνίζουμε τους όρχεις των φαλαινών με τον παραδοσιακό ισλανδικό τρόπο, μέσα σε αποξηραμένη κοπριά! Αυτό είναι που δίνει στην μπύρα αυτή μια μοναδική καπνιστή γεύση!”, είπε ο ιδιοκτήτης της Steðji.

span style="font-size: 14px; line-height: 1.6;">Ωστόσο πολλές αντιδράσεις υπάρχουν από ακτιβιστές σχετικά με τη φαλαινοθηρία και το εμπόριο φαλαινών στην Ισλανδία. Αλλά η εταιρεία υπερασπίστηκε τα προϊόντα της, επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στην πρακτική τους. «Ζούμε σε μια χώρα όπου επιτρέπεται η φαλαινοθηρία και ελέγχεται από τις ισλανδικές Αρχές”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!