LIFESTYLE

Πρόκληση ο Ελληνοτουρκικός αγώνας την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων - Ποια η σχέση του Acun με τον Ερντογάν; VIDEO

Πρόκληση ο Ελληνοτουρκικός αγώνας την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων - Ποια η σχέση του Acun με τον Ερντογάν; VIDEO

Στο site του Τούρκου παραγωγού εξυμνείται η συγκεκριμένη μέρα, ως εθνική γιορτή του Κεμάλ Ατατούρκ, της νεολαίας, αλλά και των αθλημάτων...

Παρακολουθήσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον το α΄ ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των παικτών της Ελλάδας και της Τουρκίας και διαπιστώσαμε ότι ο παραγωγός Acun Ilicali είναι διατεθιμένος να κάνει πολλά για χάρη της ελληνοτουρκικής φίλιας.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με Έλληνες, επώνυμους και μη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς. Μπορεί να μην ενθουσιαστήκαμε με τους πανηγυρισμούς, αλλά και τις ακραίες συμπεριφορές ορισμένων από τους Τούρκους παίκτες, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εισήγηση ενός Τούρκου παίκτη για να γευματίσουν μαζί Έλληνες και Τούρκοι, ασχέτως με το ποιος θα νικήσει στον αγώνα. 

Διαβάστε επίσης: Ερώτηση Πρίαμου Ιωαννίδη στον Τούρκο παίκτη: «Σου είπε κάποιος ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν είχαν πατάτα και όχι καρδιά;»

Ο Τούρκος παραγωγός έβαλε νερό στο κρασί του βλέποντας τον ενθουσιασμό των Ελλήνων αλλά και των Τούρκων παικτών για να φάνε όλοι μαζί ντολμάδες, γύρο, τζατζίκι και πολλά άλλα φαγητά που λατρεύουν οι δύο λαοί. 

Ωστόσο το γεγονός ότι σήμερα, Παρασκευή, 19 Μαϊου θα προβληθεί το β΄ ημίχρονο του ελληνοτουρκικού αγώνα λύπησε πάρα πολλούς αφού συμπίπτει με την θλιβερή ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων.

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασε ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας. Χαρακτήρισαν ως σοκαριστικό, αλλά και προκλητικό το γεγονός και αναφέρθηκαν ακόμα και στις εξαιρετικές σχέσεις του Τούρκου παραγωγού του Survivor με τον Ταγίπ Ερντογάν. 

Στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας του Acun Ilicali εξυμνείται η συγκεριμένη μέρα ως εθνική γιορτή του Κεμάλ Ατατούρκ, της νεολαίας, αλλά και των αθλημάτων…

Όμως επειδή σε κάθε λόγο υπάρχει και ο αντίλογος, το γύρισμα για το επεισόδιο της Παρασκευής (19/05) έγινε μέρες πριν και τόσο ο Τούρκος παραγωγός, όσο και ο ΣΚΑΪ τελευταία στιγμή αποφάσισαν να προσθέσουν τα επεισόδια της 18ης και 19ης Μαϊου στο πρόγραμμα του ελληνικού καναλιού. Άλλωστε, η ανακοίνωση στο κοινό έγινε μόλις την Τετάρτη, 17 Μαϊου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top