ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει υποστήριξε η υπεράσπιση του Ιωάννη Κυριακίδη

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει υποστήριξε η υπεράσπιση του Ιωάννη Κυριακίδη

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείο Λεμεσού παρουσιάστηκε την Παρασκευή 19/05, 50χρονος Ιωάννης Κυριακίδης, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του Στέφανου Γεωργίου στις 30 Οκτωβρίου του 2015, μετά από τροχαία σύγκρουση.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Στην δικαστική διαδικασία της Παρασκευής 19/05, η συνήγορος υπεράσπισης του Κυριακίδη, Μαρία Νεοφύτου αγόρευσε στην κατηγορία που αντιμετωπίζει ο πελάτης της, η οποία είναι αυτή της ανθρωποκτονίας.

Η συνήγορος ανέφερε πως οι πράξεις του πελάτη της ήταν από αμέλεια. Μάλιστα, τόνισε πως δεν αποδέχεται την κατηγορία 205 βάση του ποινικού κώδικα που είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά την κατηγορία 210 που είναι η πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης

Το δικαστήριο επεσήμανε στην συνήγορο υπεράσπισης το γεγονός των παράνομων πράξεων που εγείρε ζήτημα η κατηγορούσα αρχή.

Τέθηκε δηλαδή το ζήτημα ότι ο Κυριακίδης οδηγούσε με στέρηση άδειας οδηγού, υπό την επήρεια αλκοόλης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλα αυτά είπε η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου κ. Τερέζα Καρακάννα είναι παράνομες πράξεις που οδήγησαν στο αποτέλεσμα.

Τέλος η υπεράσπιση του Ιωάννη Κυριακίδη ανέφερε πως δεν υπήρχε από πλευράς του πελάτη της πρόθεση να οδηγήσει κάτω υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η δικαστική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 29 Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωάννης Κυριακίδης έχει αναρρώσει πλήρως ενώ ο στο δικαστήριο βρισκόταν η σύζυγος του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top