ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο για υπόθεση διάρρηξης – Δεν πρόλαβε να χαρεί τα κλοπιμαία!

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο για υπόθεση διάρρηξης – Δεν πρόλαβε να χαρεί τα κλοπιμαία!

Στην σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξη και κλοπής κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα 22/05 Βρετανός κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Χλώρακα και απέσπασαν απ’ αυτή το χρηματικό ποσό των 200 στερλινών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00 όταν οι ιδιοκτήτες της οικίας απουσίαζαν απ’ αυτήν.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και συνέλεξαν από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών .

Κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού.

Ανακρινόμενος ο 36χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.