ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο για υπόθεση διάρρηξης – Δεν πρόλαβε να χαρεί τα κλοπιμαία!

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο για υπόθεση διάρρηξης – Δεν πρόλαβε να χαρεί τα κλοπιμαία!

Στην σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξη και κλοπής κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα 22/05 Βρετανός κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Χλώρακα και απέσπασαν απ’ αυτή το χρηματικό ποσό των 200 στερλινών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00 όταν οι ιδιοκτήτες της οικίας απουσίαζαν απ’ αυτήν.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και συνέλεξαν από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών .

Κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού.

Ανακρινόμενος ο 36χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE