Άρχισαν τα παρατράγουδα στον τελικό κυπέλλου- Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων – VIDEO

Άρχισαν τα παρατράγουδα στον τελικό κυπέλλου- Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων – VIDEO

Δεν άρχισε καλά το συναπάντημα των δύο ομάδων για τον τελικό κύπελλο.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στην νότια κερκίδα, άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες προς το μέρος των οπαδών του Απόλλωνα που βρίσκονται στην δυτική κερκίδα.

Υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ωστόσο το επεισόδιο περιορίστηκε στη συνέχεια σε υβριστικά συνθήματα από πλευράς των οπαδών του Απόλλωνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE