Άρχισε το γλέντι στη Λεμεσό – Επί ποδός η Αστυνομία για τυχόν επεισόδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε το γλέντι στη Λεμεσό – Επί ποδός η Αστυνομία για τυχόν επεισόδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι οπαδοί του Απόλλωνα, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ο Απόλλωνας Λεμεσού κυπελλούχος Κύπρου 2016-2017 - Στον ουρανό της Λευκωσίας το τρόπαιο - VIDEO

Κυπελλούχος Κύπρου 2016/17 είναι από το βράδυ της Τετάρτης 24/5 ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Μετά την λήξη του αγώνα και ειδικότερα μετά την παράδοση του κυπέλλου στην ομάδα, οι οπαδοί του Απόλλωνα, βρέθηκαν στους δρόμους της Λεμεσού, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στους δρόμους βρίσκεται και αστυνομική δύναμη, για να αποτρέψει τυχόν επεισόδια, μετά και τα χθεσινά έκτροπα που διαδραματίστηκαν μεταξύ των οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. 

Διαβάστε επίσης: Βουλευτής του ΔΗΣΥ στους δρόμους της Λεμεσού πανηγυρίζει με κασκόλ του Απόλλωνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE