ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητική χειρονομια από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας P.A.S. Toys - Δώρισε 50 τεμάχια για την Σταύρη

Συγκινητική χειρονομια από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας P.A.S. Toys - Δώρισε 50 τεμάχια για την Σταύρη

Ανήκει στην κατηγορία των επιχειρηματιών που δείχνουν έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας παιχνιδιών P.A.S. Toys, Ανδρέα Πολυκάρπου, ο οποίος προέβη σε μια ευγενή χειρονομία για να βοηθήσει την 7χρονη Σταύρη που πάσχει από σύνδρομο Cornelia de Lange και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της Σταύρης, Ιζαμπέλα Χρίστου, εξασφάλισε άδεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για διενέργεια εράνου προκειμένου να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό και να καταστεί εφικτό να υποβληθεί σε επέμβαση η κόρη της.

Αποτάθηκε, λοιπόν, στην P.A.S. Toys, προκειμένου να προμηθευτεί 50 κουμπαράδες και να τους τοποθετήσει σε μαγαζιά που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, για τους σκοπούς του εράνου.

Ο κ. Ανδρέας Πολυκάρπου ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να δωρήσει τους κουμπαράδες στην κα Χρίστου. Ενέργεια που τον τιμά και αποδεικνύει πως ακόμη η κυπριακή κοινωνία δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο φαίνεται πως εγκρίνεται το αίτημα της μητέρας της Σταύρης για διενέργεια εράνου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή που οι συντάκτες του ThemaOnline «λύγισαν» με την 7χρονη Σταύρη – Τα απαξιωτικά σχόλια Κύπριων γιατρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι γιατροί στο Ισραήλ κάνουν λόγο για ανάγκη άμεσης επέμβασης – Άλλα λένε στην Κύπρο – «Γιατί, θέλεις να την κάνεις όμορφη;»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανθρώπινο δράμα με 6χρονη και την πολύτεκνη μητέρα της - «Χώρισα με τον σύζυγο γιατί δεν αγαπούσε το μωρό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε: Εξασφαλίστηκε η άδεια για έρανο για την μικρή Σταυριάνα – Πρέπει να μεταβεί επειγόντως στο Ισραήλ για χειρουργική επέμβαση – ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top