Μάριος Πρίαμος: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί» - Ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές! VIDEO

Μάριος Πρίαμος: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί» -  Ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές!  VIDEO

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής, 28/5, βλέπουμε κατσουφιασμένα πρόσωπα, αλληλοκατηγορίες, αλλά και πάθος για τη νίκη... «Σφάζονται» στον αγώνα, μιας και αυτό το έπαθλο θα το πάρουν στην παραλία...

Η αγωνία στο επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, 28-5 κορυφώνεται… Η ομάδα των Διασήμων και των Μαχητών δεν τα έχει βρει και βλέπουμε αρνητικότητα και από τις δυο πλευρές. 

Ο Μπο λέει στον Αγγελόπουλο: «Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ότι θέλουν...», ο Χρανιώτης δηλώνει ότι έχει σπάσει κάτι στην μεταξύ τους σχέση και ο Μάριος Πρίαμος είναι σαφής και έτοιμος για όλα, δικαιολογημένα αφού βρίσκεται σε reality επιβίωσης: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί. Πώς να το κάνουμε δηλαδή!».

Ο αγώνας είναι για γερά κορμιά και νεύρα και το έπαθλο οι νικητές θα το πάρουν μαζί τους στην παραλία. Ο δε Σπαλιάρας τα λέει, όπως μας έχει μάθει άλλωστε, έξω από τα δόντια: «Ο καθένας χρησιμοποιεί όποια όπλα έχει στην φαρέτρα του». 

 

Διαβάστε επίσης: Σοβαρεύουν τα πράγματα στο Survivor! Πώς αντιδρούν οι παίκτες με την ανακοίνωση της αλλαγής από τον Τανιμανίδη; ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE