ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα προς ISIS - «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα προς ISIS - «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια φωτογραφία βόμβας στην οποία αναγράφεται με μαρκαδόρο «love from Manchester», δηλαδή με «αγάπη από το Μάντσεστερ», κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Τelegraph» η εν λόγω φωτογραφία έρχεται από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα από τις Βάσεις Ακρωτηρίου.

Η φωτογραφία όπως σημειώνει το δημοσίευμα είναι αυθεντική και είναι μια από αυτές που θα πλήξουν το ISIS μέσω της πολεμικής Βρετανικής αεροπορίας (RAF) που βρίσκεται στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάφι Ρούσσου: Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που κράτησε στην αγκαλιά του το 8χρονο αγγελούδι λίγο πριν ξεψυχήσει – «Φώναζε, μαμά» - ΦΩΤΟ

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE