Ο Δίπλαρος ξεσπάθωσε εναντίον του κόμματος του και της Αστυνομίας – «Έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί εκεί στον ΔΗΣΥ!» - VIDEO

Ο Δίπλαρος ξεσπάθωσε εναντίον του κόμματος του και της Αστυνομίας – «Έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί εκεί στον ΔΗΣΥ!» - VIDEO

Κορυφαία κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου και των «υπευθύνων» αστυνόμευσης του τελικού Κυπέλλου ξέσπασε τις τελευταίες μέρες.

Αποκορύφωμα ήταν το κόμμα του να εκδώσει ανακοίνωση αδειάζοντας τον.

Ο ίδιος όμως σήκωσε το γάντι μέσα από το στούντιο του ΡΙΚ κάνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής να αναφωνεί «αμάν!», με τα όσα άκουγε από τον βουλευτή Λεμεσού.

Η Κατέρινα Μηλιώτη λίγο πριν κλείσει η εκπομπή της Παρασκευής (26/5), ρώτησε τον κ. Δίπλαρο αν νιώθει ότι τον άδειασε το κόμμα του, το οποίο σε ανακοίνωση έδωσε δημόσια τα εύσημα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου και στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Ο κ. Δίπλαρος δεν δίστασε και απάντησε ως εξής:

«Όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές κυρία Μηλιώτη, για μένα περνούν σε δεύτερη μοίρα οι κομματικές ανακοινώσεις. Και εκεί θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά την ανακοίνωση εκεί στον Δημοκρατικό Συναγερμό!»

Στην συνέχεια κάλεσε όσους θεωρούν ότι ο τελικός Κυπέλλου διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα να δούνε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο διευθυντής του ΓΣΠ με τις κροτίδες και τα επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.