Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γνωστός στις Αρχές ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου – Καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε ταξιτζή μια ώρα πριν
«Μαύρο Σάββατο» ξημέρωσε για τις οικογένειες 3 αντρών από τη Λεμεσό που γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα (27/05) ενεπλάκησαν σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τις ζωές τους και έντυσαν στα μαύρα φίλους και συγγενείς.
Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση μέλη των οικογενειών των τριών αντρών έτρεξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με κλάματα, φωνές και ένα γιατί, αφού δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε.
Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένος ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής από τα δύο τροχαία: «Σπαράζει η καρδιά σου ή όχι;»
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι τρεις άντρες γύρω στις 5 το πρωί μετέβαιναν στη δουλειά τους, δυστυχώς όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ
Τριπλό θανατηφόρο συγκλονίζει την Κύπρο - Νέα τραγωδία στη Λεμεσό
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Μediterranean o άλλος οδηγός – «Πέρασα με πράσινο»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




