ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας νότια των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα.

Το ατύχημα το οποίο πιθανολογείται πως σημειώθηκε μετά από βλάβη στον κινητήρα, έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Ο χειριστής του αεροσκάφος βρίσκεται σε σωτήρια λέμβο και περιμένει να τον περισυλλέξουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Mirage 2000 στη Σκόπελο: Βλάβη στο σύστημα ελέγχου ή στον κινητήρα οι πιθανότερες αιτίες της πτώσης – Σώος ο πιλότος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE