ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας νότια των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα.

Το ατύχημα το οποίο πιθανολογείται πως σημειώθηκε μετά από βλάβη στον κινητήρα, έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Ο χειριστής του αεροσκάφος βρίσκεται σε σωτήρια λέμβο και περιμένει να τον περισυλλέξουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Mirage 2000 στη Σκόπελο: Βλάβη στο σύστημα ελέγχου ή στον κινητήρα οι πιθανότερες αιτίες της πτώσης – Σώος ο πιλότος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE