ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας νότια των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα.

Το ατύχημα το οποίο πιθανολογείται πως σημειώθηκε μετά από βλάβη στον κινητήρα, έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Ο χειριστής του αεροσκάφος βρίσκεται σε σωτήρια λέμβο και περιμένει να τον περισυλλέξουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Mirage 2000 στη Σκόπελο: Βλάβη στο σύστημα ελέγχου ή στον κινητήρα οι πιθανότερες αιτίες της πτώσης – Σώος ο πιλότος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.