ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας νότια των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα.

Το ατύχημα το οποίο πιθανολογείται πως σημειώθηκε μετά από βλάβη στον κινητήρα, έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Ο χειριστής του αεροσκάφος βρίσκεται σε σωτήρια λέμβο και περιμένει να τον περισυλλέξουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Mirage 2000 στη Σκόπελο: Βλάβη στο σύστημα ελέγχου ή στον κινητήρα οι πιθανότερες αιτίες της πτώσης – Σώος ο πιλότος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE