Απίστευτο πόσες εκατοντάδες άτομα ταΐζει ο μάγειρας του Survivor καθημερινά! Το αποκάλυψε ο Τανιμανίδης! ΦΩΤΟ

Απίστευτο πόσες εκατοντάδες άτομα ταΐζει ο μάγειρας του Survivor καθημερινά! Το αποκάλυψε ο Τανιμανίδης! ΦΩΤΟ

Δεν είναι 100, δεν είναι 200, ούτε και 300 οι άνθρωποι που εργάζονται για το reality επιβίωσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία με τους chef της παραγωγής και αποκάλυψε ότι ο μάγειρας του Survivor ταϊζει καθημερινά 450 άτομα. 

Κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοικτό διαβάζοντας την λεζάντα του παρουσιαστή του ελληνικού Survivor και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του μάγειρα, αφού 450 άτομα είναι μεγάλη υπόθεση. 

«Εδω δοκιμαζομαι και σε νεα επαγγελματα...just in case! Οι 2 φιλοι μου ειναι οι σεφ της παραγωγης, ειναι οι ανθρωποι που κανουν καλυτερες τις μερες μας με τα φαγητα τους (και πιο δυσκολη την αυτοσυγκρατηση μου στους πειρασμους που ετοιμαζουν!).
Πραγματικα ενα ακομα παραδειγμα οτι μια επιτυχια ειναι ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, απο τον καμεραμαν, τον οδηγο...μεχρι και τον μαγειρα που ταιζει 450 ατομα καθημερινα!»

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».