Σε φυλακή κηρύχθηκε το δωμάτιο 302 στο «Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ» στην Παλώδια - ΦΩΤΟ

Σε φυλακή κηρύχθηκε το δωμάτιο 302 στο «Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ» στην Παλώδια - ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου κήρυξε ως φυλακή το δωμάτιο υπ` αριθμόν 302 του Ιατρικού Κέντρου `Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ` στην Παλώδια.

Ο κ. Νικολάου προέβη στη συγκεκριμένη κανονιστική διοικητική πράξη, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν οι περί Φυλακών Νόμοι του 1996 έως 2016, άρθρο 3.

Η κήρυξη του συγκεκριμένου δωματίου ως φυλακή έγινε με σκοπό την κράτηση καταδίκων ή άλλων προσώπων κατόπιν διαταγής Δικαστηρίου ή άλλης νόμιμης εξουσιοδότησης.

Η εν λόγω πράξη δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας την περασμένη Παρασκευή, 26 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE