ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών «έκρυβαν» σε διαμέρισμα 26χρονος με 20χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών «έκρυβαν» σε διαμέρισμα 26χρονος με 20χρονη

Στη σύλληψη δύο προσώπων στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση κατοχής κάνναβης συνολικού βάρους επτά κιλών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες πρόκειται για έναν 26χρονο και μια 20χρονη.

Οι δύο συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης βάρους 7 κιλών σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα στο οποίο κατοικεί ο 26χρονος στη Λευκωσία.

Εξάλλου, η Αστυνομία συνέλαβε στη Λάρνακα έναν 43χρονο για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Πρόκειται για κάνναβη συνολικού βάρους 328 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο συνεργείο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών που διατηρεί το εν λόγω πρόσωπο.

 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE