ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα στην Φρανκλίνου Ρούσβελτ – «Κόπηκαν» τα φώτα τροχαίας από την σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα στην Φρανκλίνου Ρούσβελτ – «Κόπηκαν» τα φώτα τροχαίας από την σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα φώτα τροχαίας επί της Φρανκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό κόπηκαν εξαιτίας σύγκρουσης οχήματος με αυτά.

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας 5/6, γύρω στις 17:30, όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρή γυναίκα συγκρούστηκε με φώτα τροχαίας.

Η νεαρή οδηγός κατευθυνόταν από το Νέο Λιμάνι προς το κέντρο της Λεμεσού όπου σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και συγκρούστηκε με τον πάσσαλο των φώτων τροχαίας με αποτέλεσμα το όχημά της να «γυρίσει». 

Από το ατύχημα προκλήθηκε έντονη τροχαία κίνηση, ενώ ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE