Πέθανε ο Ελληνας υπερπολύτεκνος που είχε μπει στο Γκίνες - Εκανε 19 παιδιά! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο Ελληνας υπερπολύτεκνος που είχε μπει στο Γκίνες - Εκανε 19 παιδιά! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο υπερπολύτεκνος Σταύρος Ζουγανέλης.

Για τον «πιο εμβληματικό πολύτεκνο παγκοσμίως με 19 παιδιά, που είχε τιμηθεί το 2008 από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια» κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά και συλλυπήθηκε έναν από τους γιούς του θανόντος.

Ο Σταύρος Ζουγανέλης κατείχε από το 1984 θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πλέον πολύτεκνος, καθώς είχε αποκτήσει 19 παιδιά με την ίδια γυναίκα.

Η αγαπημένη του Βασιλική πέθανε τον Ιούλιο του 2014.

 

Απέκτησε τα 10 κορίτσια και τα 9 αγόρια του – τα 16 βρίσκονται στη ζωή - από το 1958 έως το 1982. Είδε 50 εγγόνια και 19 δισέγγονα.

Ο Σταύρος Ζουγανέλης, με καταγωγή από τη Μύκονο, ξεκίνησε φορτηγατζής και μαζί με δύο από τα παιδιά του άνοιξε, τη δεκαετία του '90, εταιρία εμπορίας φορτηγών.

Ήταν ενεργός πολίτης και κατείχε τιμητική θέση στον Ελληνικό Σύλλογο Πολυτέκνων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE