Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από το υψηλό επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο, αλλά και την προσέλευση των Κύπριων κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους Κύπριους που βοήθησαν και εκείνοι την ξενοδοχειακή βιομηχανία, προτιμώντας την για το τριήμερο του κατακλυσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE