Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από το υψηλό επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο, αλλά και την προσέλευση των Κύπριων κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους Κύπριους που βοήθησαν και εκείνοι την ξενοδοχειακή βιομηχανία, προτιμώντας την για το τριήμερο του κατακλυσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE