Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από το υψηλό επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο, αλλά και την προσέλευση των Κύπριων κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους Κύπριους που βοήθησαν και εκείνοι την ξενοδοχειακή βιομηχανία, προτιμώντας την για το τριήμερο του κατακλυσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE