Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από το υψηλό επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο, αλλά και την προσέλευση των Κύπριων κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους Κύπριους που βοήθησαν και εκείνοι την ξενοδοχειακή βιομηχανία, προτιμώντας την για το τριήμερο του κατακλυσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.