ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν ενεργεία Αξιωματικός της Αστυνομίας εξήγγειλε μέσω Facebook υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές - Φωτογραφία

Εν ενεργεία Αξιωματικός της Αστυνομίας εξήγγειλε μέσω Facebook υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές - Φωτογραφία

Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης καταφέρει να πείσει την Τουρκία σε μια σειρά από θέσεις του θα αποσύρει την υποψηφιότητα του και θα τον υποστηρίξει

Μέσω Facebook ανακοίνωσε, ο εν ενεργεία Υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και Υπεύθυνος του Συμπλέγματος Πλατρών, Χριστάκης Καπηλιώτης την πρόθεση του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Καπηλιώτης σε ανάρτηση του στο Facebook, με ημερομηνία 6 Ιουνίου, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Αναστασιάδη τον καλεί να μην μεταβεί στη Γενεύη σε περίπτωση που η τουρκική πλευρά δεν αποδεχτεί τις θέσεις του τις οποίες παραθέτει στην ανάρτηση του. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταφέρει να πείσει την Τουρκία για της θέσεις του, τότε όπως ο ίδιος δηλώνει, θα αποσύρει την υποψηφιότητα του και θα τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές.

Ο εν ενεργεία Αξιωματικός αναφέρει σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ότι ο λόγος που αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος είναι η έγνοια και η ανησυχία του για τις εξελίξεις στο κυπριακό. Ακόμα ανέφερε ότι προέρχεται από μια οικογένεια αγωνιστών της ΕΟΚΑ και ότι μεγάλωσε και  γαλουχήθηκε με εθνικά ιδανικά. 

 

Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ανέφερε έτσι δεν θεωρεί ότι η υποψηφιότητα του ασύμβατη με την επαγγελματική του ιδιότητα. Σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, ο κ Καπηλιώτης μετέβη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, στις 16 Μαΐου, όπου και εξέφρασε την πρόθεση του να κατέλθει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.       

Σημειώνετε ότι σε περίπτωση εκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας οφείλει να παραιτηθεί από μέλος της Αστυνομίας. 

Δείτε την Ανάρτηση εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Καπηλιώτη

Με πληροφορίες απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top