ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρέσβεις τουρισμού Αγίας Νάπας τιμήθηκαν Βρετανοί επισκέπτες

Πρέσβεις τουρισμού Αγίας Νάπας τιμήθηκαν Βρετανοί επισκέπτες

Πρέσβεις τουρισμού Αγίας Νάπας τιμήθηκαν για τις 27 επισκέψεις τους στον Δήμο τα ζεύγη Roy Jack – Patricia Ann Manders και John David –Mavis Ann Joyce από την Μεγάλη Βρετανία.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η απονομή της τιμητικής πλακέτας και του τίτλου του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» έγινε από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής και Παραπόνων Δημοτών Μάριο Βάσου, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τις επί σειρά ετών επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα».

Ο κ. Βάσου ανέφερε ότι η βράβευση των Βρετανών τουριστών «θεωρούμε ότι αποτελεί την ελάχιστη τιμή για να εκφράσουμε την ευαρέσκειά και την ευγνωμοσύνη μας προς τα πρόσωπά σας για την ιδιαίτερη προτίμησή σας στην Αγία Νάπα».

Απονέμοντας την πλακέτα ο κ. Βάσου ανέφερε προς τους Βρετανούς επισκέπτες ότι δεν χωράει καμία αμφιβολία πως είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Αγίας Νάπας στη χώρα τους και τους ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας».

Με τον τίτλο του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας τιμήθηκαν επίσης πρόσφατα οι Βρετανοί Chris και Joyce Legg οι οποίοι επισκέφθηκαν το Δήμο συνολικά 21 φορές.

Την αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας απένειμε η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Εμιλυ Ξύδια η οποία ανέφερε ότι «με τις επανειλημμένες  επισκέψεις τους καταδεικνύεται η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα και το γεγονός ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί».

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top