ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η συνεδρία για το όνομα της νέα πλατφόρμας - Ο Νικόλας Ιωαννίδης, γιος του πλοίαρχου Ανδρέα, στο πλευρό του Μυλωνά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη η συνεδρία για το όνομα της νέα πλατφόρμας -  Ο Νικόλας Ιωαννίδης, γιος του πλοίαρχου Ανδρέα, στο πλευρό του Μυλωνά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής 09/06, η συνεδρία της πλατφόρμα από τους αποχωρήσαντες του κινήματος της Συμμαχίας Πολιτών και όχι μόνο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στην εν λόγω συνεδρία θα καθοριστεί και να ανακοινωθεί το όνομα της πλατφόρμας, η ιδρυτική της διακήρυξη η οποία θα περιλαμβάνει τις γενικότερες αρχές της αλλά και τα άτομα που θα πλαισιώνουν το οργανωτικό συμβούλιο.

Συντονιστής της συζήτησης είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Μυλωνάς. Στο πάνελ βρίσκονται οι Στέλιος Αμερικάνος, Νικόλας Ιωαννίδης,, Ειρήνη Μάντολες, καθώς και ο δικηγόρος Λάρης Βραχίμης. 

Να σημειώσουμε πως την συνεδρία παρακολουθούν οι Γιώργος Κολοκασίδης, Νίκος Κουτσού, η Χαρίτα Μάντολες, ο πρώην αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Στέλιος Στυλιανού καθώς ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top