Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψη του στην Ουάσινγκτον με συνάντηση που είχε στις 7μμ (ώρα Κύπρου) με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της δεξαμενής σκέψης AIPAC Howard Kor.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στις ΗΠΑ Λεωνίδας Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουάσινγκτον, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε συνάντηση, στον Λευκό Οίκο, με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ  Μάικ Πενς.

Προσφώνησε επίσης τους συνέδρους του ετήσιου συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ, του παγκόσμιου συνεδρίου της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής και είχε σειρά επαφών με στελέχη δεξαμενών σκέψης και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενέργειας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Ενέργειας και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, αναχωρεί από την Ουάσιγκτον αργά το βράδυ για την Κύπρο, όπου επιστρέφει στις 10 Ιουνίου το απόγευμα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE