ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 προσαγωγές ενώ η επιχείρηση της αστυνομίας αναμένεται να συνεχιστεί ως αργά το βράδυ της Παρασκευής 09/06.

Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί διαφόρων μονάδων ξεσκονίζουν  από το μεσημέρι τον οικισμό Αυλίζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή στο Μενίδι  στο πλαίσιο των ερευνών για θανάσιμο τραυματισμό  11χρονου παιδιού από αδέσποτη βολίδα, στην αυλή του σχολείου του το βράδυ της Πέμπτης.

Εχουν γίνει μέχρι στιγμής 20 προσαγωγές.

Η έρευνα ξεκίνησε αρχικά από πέντε σπίτια που διαμένουν Ρομά, στην οδό Μόρνου, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών,

Για τα σπίτια που διαμένουν Ρομά, υπήρχαν πολλές πληροφορίες για συγκέντρωση διασκέδασης την επίμαχη ώρα, ωστόσο οι ύποπτοι φαίνεται να εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, ενώ έχουν βρεθεί κάλυκες πυροβόλων όπλων στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. Πρόκειται για δύο άνδρες 25 και 50 ετών και μια γυναίκα που φέρονται ότι είχαν οργανώσει το γλέντι από όπου πιθανόν «έφυγε»  η θανάσιμη βολή που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου.   

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τις πολλές κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή εξελισσόμενα «γλέντια» Ρομά της περιοχής και τουλάχιστον δύο κλήσεις που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στελέχη της αστυνομίας που υπηρετούν στην περιοχή κάνουν λόγο για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας, οι οποίες έχουν μείνει ανέγγιχτες στον βωμό της κακώς εννοούμενης ελευθερίας και το δόγμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από Thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top