ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου

Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου ξέσπασε τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 0/06 σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 00.30 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε υποσταθμό της Α.Η.Κ. στην οδό Λεύκολλας στον Πρωταρά.

Η πυρκαγιά ήταν σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης  της περιοχής Πρωταρά ,σε κτίριο διαστάσεων 10 Χ 4 μέτρα το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αυλή ξενοδοχείου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.40.

Έγινε διακοπή του ρεύματος από την Α.Η.Κ. και στη συνέχεια η πυρκαγιά κατασβήστηκε με πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανότατα λόγω ηλεκτρικής βλάβης. Τα ακριβή αίτια θα τα διερευνήσει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.