ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου

Φωτιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης σε αυλή ξενοδοχείου ξέσπασε τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 0/06 σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 00.30 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε υποσταθμό της Α.Η.Κ. στην οδό Λεύκολλας στον Πρωταρά.

Η πυρκαγιά ήταν σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης  της περιοχής Πρωταρά ,σε κτίριο διαστάσεων 10 Χ 4 μέτρα το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αυλή ξενοδοχείου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.40.

Έγινε διακοπή του ρεύματος από την Α.Η.Κ. και στη συνέχεια η πυρκαγιά κατασβήστηκε με πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανότατα λόγω ηλεκτρικής βλάβης. Τα ακριβή αίτια θα τα διερευνήσει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE