Κάνουν «θραύση» οι 20χρονες στην Αγία Νάπα – Τις έπιασαν να πωλούν παράνομο φαρμακευτικό προϊόν

Κάνουν «θραύση» οι 20χρονες στην Αγία Νάπα –  Τις έπιασαν να πωλούν παράνομο φαρμακευτικό προϊόν

Στην σύλληψη δυο νεαρών προχώρησε η Αστυνομία αφού τις εντόπισαν να πωλούν παράνομο φάρμακο.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων της επαρχίας Αμμοχώστου διενήργησαν την Παρασκευή 09/06 το βράδυς, συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία τους όπου, σε δύο περιπτώσεις, εντόπισαν 23χρονη να πωλεί παράνομο φαρμακευτικό προϊόν (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 29 αχρησιμοποίητες αμπούλες, επτά κενές αμπούλες καθώς και το χρηματικό ποσό των €249.

Στη δεύτερη περίπτωση, 20χρονη εντοπίστηκε να πωλεί παράνομο φαρμακευτικό προϊόν (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 23 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 27 κενές αμπούλες, μια μεταλλική φιάλη εκκένωσης αερίου καθώς και το χρηματικό ποσό των €129.

Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE