ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα – Άγνωστος παραμένει για την ώρα ο άτυχος άντρας

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα  – Άγνωστος παραμένει για την ώρα ο άτυχος άντρας

Αγνώστων στοιχείων είναι για την ώρα (14:00) ο άτυχος άντρας που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/06 να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα του Yianna Marie του Πρωταρά.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ναυαγοσώστες ανέσυραν τον λουόμενο στην στεριά και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία, πως είδαν τον άτυχο άντρα να χάνει τις αισθήσεις του και να πέφτει στην θάλασσα.

Μάλιστα, το βάθος του νερού δεν ξεπερνούσε το μισό μετρό.

Δυστυχώς, ο άτυχος άντρας αν και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου απεβίωσε πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Άντρας ανασύρθηκε αναίσθητος από την θάλασσα – Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή

Πολύ πιθανό, σύμφωνα και με τους ιατρούς να υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Αυτό φυσικά θα διαφανεί από την νεκροτομή που διενεργηθεί επί της σορού του.

Ο λουόμενος περιγράφεται ως άντρας ηλικίας 60 -70 ετών ενώ δεν έχουν εντοπιστεί για την ώρα, κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.