ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνολο 1770 υποψήφιοι παρακάθισαν στις εξετάσεις για πρόσληψη στην Αστυνομία - 250 οι θέσεις

Σύνολο 1770 υποψήφιοι παρακάθισαν στις εξετάσεις για πρόσληψη στην Αστυνομία - 250 οι θέσεις

Συνολικά 1770 υποψήφιοι διεκδίκησαν το Σάββατο 10/6 μια εκ των 250 θέσεων στην Αστυνομία κατά τις γραπτές εξετάσεις, που διεξάχθηκαν σε 15 εξεταστικά κέντρα, σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.
 
Όπως ανέφερε, οι υποψήφιοι για τις 250 θέσεις, 210 στην Αστυνομική Δύναμη και 40 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ήταν αρχικά 2841. «Με το πέρας, όμως, των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι προσήλθαν 1770» διεκδικητές των θέσεων, δήλωσε.
 
Λειτούργησαν, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, συνολικά 15 εξεταστικά κέντρα. Δέκα στη Λευκωσία και πέντε στη Λεμεσό.
 
«Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά  μετά το Σεπτέμβριο του 2011, όταν είχαν διεξαχθεί οι προηγούμενες εξετάσεις, που πραγματοποιούνται εξετάσεις για πρόσληψη στην Αστυνομία και η πρώτη φορά που δεν υπάρχει προφορική εξέταση», επεσήμανε. Πρόκειται, τόνισε περαιτέρω, «για αδιάβλητες διαδικασίες και να σημειωθεί ότι έγιναν από το Υπουργείο Παιδείας».
 
Διευκρίνισε, τέλος, ότι σε κάθε εξεταστικό κέντρο υπήρχε παρών μέλος της Αστυνομίας, αλλά μόνο για σκοπούς τήρησης της τάξης και επανέλαβε ότι δεν σημειώθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα είτε κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top