ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος συλληφθείς για υπόθεση μαστροπείας

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος συλληφθείς για υπόθεση μαστροπείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 13/06 ο 35χρονος ιδιοκτήτης μπυραρίας που συνελήφθηκε την 6η Ιουνίου του 2017 σε σχέση με υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας ενήλικων προσώπων,μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας .

Το δικαστήριο όρισε την 14η Ιουλίου του 2017 ως την ημερομηνία να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 35χρονος και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 37χρονη αλλοδαπή.

Σημειώνεται πως εναντίον του 35χρονου έγινε καταγγελία στην αστυνομία από γυναίκα, πρώην υπάλληλο της εν λόγω μπυραρίας, σύμφωνα με την οποία ο 35χρονος κατακρατεί τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και ότι κατά την περίοδο της εργασίας της στην μπυραρία του, την εξανάγκαζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.