Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα η 45χρονη Ζεχρά Σορβέρ εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/6 νεκρή στο σπίτι της και πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα ερμάρι με ρούχα.
Την 45χρονη εντόπισε ο σύζυγός της και παρά τις προσπάθειες του όπως ισχυρίζεται να την επαναφέρει στη ζωή αυτό δεν ήταν δυνατό. Η λεγόμενη « Αστυνομία» μετά από εξετάσεις ερευνά φόνο, καθώς στο σώμα της άτυχης 45χρονης βρέθηκαν πολλά χτυπήματα.
Μετά τα ευρήματα από την ψευδοαστυνομία ο σύζυγος αλλά και ο γιος της 45χρονης συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση ώστε να διακριβωθεί το τι ακριβώς έγινε.
Το ζευγάρι όπως αναφέρει η Havadis ήταν μαζί τα τελευταία 20χρόνια στο Γερολακκό, αλλά μόλις 6 μήνες στο συγκεκριμένο σπίτι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις