Τραγωδία στην Μόρφου: 19χρονη παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία στην Μόρφου: 19χρονη παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στην θάλασσα της Κύπρου.

Μοιραία ήταν η εξόρμηση στην παραλία την Κυριακή 18/6 για την όμορφη 19χρονη που δυστυχώς έχασε τη ζωή της λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο, η 19χρονη Νusura Cevic μπήκε στη θάλασσα για να δροσιστεί και παρασύρθηκε από τα κύματα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ήταν ήδη γύρω στα 20 μέτρα από την ακτή όταν αντιλήφθηκαν την νεαρή λουόμενοι και έτρεξαν για να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά αφού η 19χρονη είχε χάσει τη ζωή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE