Τραγωδία στην Μόρφου: 19χρονη παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία στην Μόρφου: 19χρονη παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στην θάλασσα της Κύπρου.

Μοιραία ήταν η εξόρμηση στην παραλία την Κυριακή 18/6 για την όμορφη 19χρονη που δυστυχώς έχασε τη ζωή της λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο, η 19χρονη Νusura Cevic μπήκε στη θάλασσα για να δροσιστεί και παρασύρθηκε από τα κύματα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ήταν ήδη γύρω στα 20 μέτρα από την ακτή όταν αντιλήφθηκαν την νεαρή λουόμενοι και έτρεξαν για να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά αφού η 19χρονη είχε χάσει τη ζωή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.