LIFESTYLE

Παρουσιαστής του ΡΙΚ βιαιοπράγησε σε γυναίκα συνάδελφό του! Το θέμα εξετάζει η Aστυνομία!

Παρουσιαστής του ΡΙΚ βιαιοπράγησε σε γυναίκα συνάδελφό του! Το θέμα εξετάζει η Aστυνομία!

Ο καβγάς τους ξεκίνησε με τη διαφωνία του πασίγνωστου Κύπριου παρουσιαστή στον τρόπο που η συνεργάτιδά του, του παρουσίασε ένα θέμα που είχε ζητήσει.

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το δημοσίευμα του περιοδικού Tv Mανία. Πρόκειται για την καταγγελία μιας υπαλλήλου του ΡΙΚ στην διεύθυνση του κρατικού καναλιού, αλλά και στην αστυνομία για την άσκηση βίας προς το άτομό της από παρουσιαστή συνάδελφό της. 

“«Εργατικός, δραστήριος, φιλότιμος, ανθρώπινος αυθεντικός στον τρόπο που εκφράζεται και πάντα με όρεξη για δουλειά. Είναι ίσως από τους ελάχιστους υπάλληλους του ΡΙΚ που παραδέχουμαι ότι επάξια κερδίζουν το ψωμί που τρώνε. 

Παρόλα αυτά έχει ένα ελάττωμα, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα παραπάνω, καταστρέφοντας τελείως την εικόνα του καλού παιδιού και του τίμιου εργατικού υπαλλήλου. 

Η «οξυθυμία» των πράξεών του και η «αρρυθμία» στην έκφρασή του, κυρίως σε κρίσεις πανικού.

Πρόσφατα σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε και διαρρέουν από τους διαδρόμους του «Ιδρύματος» πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα συνάδελφό του εργασιακά ζητήματα. Στην αρχή ο καβγάς τους ξεκίνησε με την διαφωνία του παρουσιαστή στον τρόπο που η συνεργάτιδά του, του παρουσίασε ένα ζήτημα που είχε ζητήσει.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να βγουν εκτός ελέγχου και τα πράγματα να οδηγηθούν στα άκρα. Ευτυχώς μετά από παρέμβαση τρίτων — που βρίσκονταν μπροστά στην σκηνή- αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό έγονε νούμερο ένα κουτσομπολιό στο ΡΙΚ που ακόμα και σήμερα συζητείται έντονα καθώς η υπάλληλος θέλησε να παρατείνει την κόντρα της με τον παρουσιαστή και να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Πέραν του γεγονότος ότι ζήτησε την παρέμβαση της διεύθυνσης για τη διεξαγωγή έρευνας για το συμβάν, το κατήγγειλε και στην αστυνομία, που με την σειρά της εξετάζει υπόθεση βιαιοπραγίας με κατηγορούμενο τον γνωστό παρουσιαστή. 

Παρόμοιο συμβάν με τον ίδιο υπάλληλο πρωταγωνιστή σε καβγά με συνάδελφο του σημειώθηκε και στο παρελθόν με το «φάκελο» της υπόθεσης να κλείνει «αναίμακτα», καθώς θύτης και θύμα κάπνισαν την πίπα της ειρήνης. “

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top