LIKE ONLINE

Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων στους δρόμους της Λευκωσίας

Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων στους δρόμους της Λευκωσίας

Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν αγώνα ηλιακών οχημάτων στον οποίο θα συμμετέχουν κυρίως μαθητές και φοιτητές οι οποίοι σχεδίασαν και κατασκεύασαν τα ηλιακά οχήματα τους.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου στη συμβολή των οδών Σπύρου Κυπριανού και Στασικράτους, μπροστά από το χώρο στάθμευσης της ΑΗΚ.

Δεκατρία πρωτότυπα οχήματα με ηλιακούς συλλέκτες θα λάβουν μέρος στον αγώνα διάρκειας 2:30 ωρών, ενώ κατά τη διάρκεια του θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη.

Το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά τα οχήματα που θα κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο και στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές στο προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top