Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Γιούνκερ με το Κυπριακό στο επίκεντρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Γιούνκερ με το Κυπριακό στο επίκεντρο

Σε εγκάρδιο κλίμα ολοκληρώθηκε μισάωρη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ την Τετάρτη 21/6.

Οι δύο Πρόεδροι, όπως έγινε γνωστό, συζήτησαν για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές πριν από τη διάσκεψη του Cras Montana για το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη ότι έστειλε ειδοποίηση, με τη μορφή επιστολής στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών πως η ΕΕ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρώτο Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φρανς Τίμμερμανς, τον ειδικό απεσταλμένο Πέτερ Βαν Νούφελ και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Υποστήριξης Μεταρρυθμίσεων Μάρτεεν Φερβέη.
 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο κτίριο του Συμβουλίου στις 18:30 για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τουσκ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.