ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αναστασιάδη – Τσίπρα στις Βρυξέλλες – Μεταβαίνει και ο Κασουλίδης

Συνάντηση Αναστασιάδη – Τσίπρα στις Βρυξέλλες – Μεταβαίνει και ο Κασουλίδης

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης για να παραστεί στη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών ολοκλήρωσε την Τετάρτη 21/6 επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία κατά την οποία είχε συνάντηση με τον Ούγγρο ομόλογο του Πέτερ Σγιάρτο.

Κύρια θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης των δύο Υπουργών και των αντιπροσωπειών τους ήταν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ουγγαρίας, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνάρτηση με το Brexit, το Μεταναστευτικό, περιφερειακά ζητήματα με έμφαση τις εξελίξεις στη Συρία, καθώς και η Ενέργεια και οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα αυτό.

Στη συνέχεια ο κ. Κασουλίδης έδωσε διάλεξη στο Ουγγρικό Ινστιτούτο Εξωτερικών Σχέσεων και Εμπορίου με θέμα την ενεργειακή πολιτική και την πολιτική ασφάλειας της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο, στην παρουσία διπλωματών, ακαδημαϊκών και μελών του Ινστιτούτου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top